sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pitäähän sitä kokeilla

Nuudelit ovat olleen lemppariherkkujani sitten ala-asteen kolmosluokan. Elämäni aikana olen varmasti syönyt satoja ellen tuhansia nuudelisoppa-annoksia.
No mitäs jos tekisi kokeilun jossa testaisi kaikki eri pussinuudelivariaatiot jotka erään hlön  näppeihin eksyisivät? Sopii kokeilla!

Alkuun ihan perussetillä liikkeelle, eli Maman klassikko kanasoppa.Mukana tulee aromipussi jossa chilipulveri mukana, sekä öljypussi.

Keitän nuudelit aina pikku kattilassa liemineen, tapa jossa kuuma vesi kaadetaan lautasella kököttävän kuivakuution päälle ei mielestäni anna yhtä hyvää lopputulosta (keittämällä nuudeleistä tulee mukavan "sitkeitä" eikä ällömureita).

Yleensä en laita lisukkeita soppaan jos haluan absoluuttisen makunautinnon, tällä kertaa ajattelin proteiiniksi laittaa parit katkarapuset joukkoon lillumaan.Vaaleahkon liemen maku on pehmeä, mukavan tulinen (chilipulverin takia) ja miellyttävän suolainen. Kaikissa pussinuudeleissa on vähän teollinen "liemikuution" maku mutta mikäs sen parempaa.
Perussetti ei petä ikinä, nuudelit ovat sopivan sitkoisia ja liemi maukas (en tajua miksi jotkut sairasmieliset ihmiset kaatavat liemen pois, sehän on parasta!)

Arvosana 3,5

Eipä tästä tämän kummempaa keksi, ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti