torstai 6. tammikuuta 2011

Curry ja katkis


Jatketaan siis halpislinjalla jälleen. Kieltämättä viime aikoina on tullut popsittua vähemmin määrin, suureksi osaksi johtuen kokin perseenleviämisen estämisestä kun hiilarihötöllä elää.

Ohessa kuitenkin (maku?)palaa Samarilta.
Oliskohan tämä sarja löytynyt K-marketista..


Pussi on kieltämättä epäilyttävähkö. "Ideal as a snack / A meal accompaniment"


Maustepussista tipahti keltaista myrkkyä kattilaan, tässä vaiheessa epäilytti kovasti että peli on pelattu. kokki 0 - 1 nuudeli


Ruokaisuuden ma makuisuuden turvaamiseksi lisäsin settiin katkaeapuja... Kuten vaahdon väristäkin näkee, kyseessä ei ole herkullinen thai-tai muu namicurry, vaan se kanaviillokinkeltainen.


Makua setissä oli kuin vesilasillisessa konsanaan. En voi siis suositella, putosihan tämä telkkaria tapittaessa mutta makunautinnosta ei voi puhua. Mikä kumma se näissä on, että halpikset ei kerta kaikkiaan ei maistu yhtikäs miltään? Samaa kamaa niissä maustepusseissa kai periaatteessa on, lieneekö halpiksen investoineet vähempään arominvahventeeseen/muuhun myrkkyyn josta asia johtuu?

Arvosana 1

Kokkailuinto rupeaa jälleen nousemaan pikkuhiljaa... Pitäisi testata uusia reseptejä thai/aasia akselilta (ainakin keittokirjamatskua riittää, öhöm kröh.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti