keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kermainen Tom Yum

Pitkästä aikaa päivitystä jälleen. Olen hieman yrittänyt elää "terveellisemmin" ja sikäli pitänyt taukoa nuudeleiden popsimisesta, mutta kiireessä ovat kieltämättä maailman helpointa ja halvinta pikaruokaa. Nyt on siis kertynyt hieman varastoa ruokakuvista ja senttejä vyötärölle.

Tuo pussukan kuva on kyllä kertakaikkiaan herkullisen  näköinen!


Eli pussihan on kooltaan hieman reilumpi, olisiko tuo ollut 80g kuivaa tavaraa.


Sisältä paljastui iso kuutio kiekuraa ja iso maustesekoitepussi chileineen sekä tom yum tahna pussukka.Kuten näkyy, niin tahna oli aika paksua ja rasvaisen tujua kamaa.
Aaaah! Ja todellakin öljyistä kuten kuvasta näkee. Liekö salama tehnyt temput, mutta pinnalla lilluva öljy oikein korostuu kuvassa. Mietin, että soppa-aines sisältänee kookosmaitopulveria kukaties, jostainhan sen "kermaisen" on tultava?
Tsekkaanpa ensi kerralla paketin sisälmysluettelosta josko siellä mainitaan kookos. Ja pakkö myöntää että tämä on ehdottomasti yksi maukkaimmista seteistä mitä löytyy. Aikaisemmin en ole tästä niin kovasti välittänyt, syy on myöskin valtavassa annoskoossa, tästä syö melkein kaksi (pieniruokaista) ihmistä. Tämä eroaa "tavallisesta" tom yumista tietysti kermaisuudellaan, ehkä tavallinen on tähän verrattuna hieman pistävämmän makuista kun siinä ei ole tuota kerma-mitälietä taittamassa makua. Mutta täyttävä setti todellakin.

Arvosana: 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti