sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Pyöreä näkkile... siis nuudeli

Eli ihan uusi merkki jälleen kehiin. Nong Shim olkoon tämän uuden ja eksoottisen jännittävän vieraan nimi. Ja kaikista aikaisemmista tähtistä poiketen tämä on peräti pyöreä!


Maku olkoon ilmeisesti Shin Ramyun, ja pakkauskoko reilu 120g eli kaverille kans. Wikipedia kertoo, että tämä on Korean myydyin nuudelilajike. Hmm!Täytyy myöntää että omat nuudeleiden kokkaussessiot eivät tapahtu syömäpuikoilla ja wokilla. Eipä ole ainesosat mitän järin terveellistä herkkua.Plussaksi luettakoon reilut mausteet ja pussi kuivattuja "vihanneshiutaleita"!

En tiedä johtuiko nälästä vai mistä, mutta tämä nuudeli oli todella hyvää kuivana naposteltuna ja piti oikein hillitä itsensä ettei kolmannes koko pyörylää olisi kadonnut parempiin suihin raakana!Piti kaivella jälleen hiukkasen isompi kattila jonna kaikki ainekset mahtuivat.


Ylläri tämän nuudelin osalta oli se, että vaikka paketissa lukikin "hot & spicy", oli tämä oikeasti aikalailla tulista! (pakkausteksteihinhän ei voi ikinä luottaa.. Harvemmin suomenmaassa eines-"tulinen" on oikeasti tulinen.)

Tämä on ainakin siis poikkeavaa muihin perusnuudeleihin verrattuna, voisin sanoa että tulisuus ylitti jopa tom yumit. Plussaa siis siitä!


Tavaraa oli siis reippaasti kahdelle... täyteläistä mutta tosiaankin tulista. Suosittelen kokeilemaan!

Arvosana 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti