perjantai 4. maaliskuuta 2011

Vitasiaa Liiteristä

Harvemmin tulee tuossa saksanmaan ihmeliiterissä käytyä, mutta tämän kerran kun kävin, niin silmääni osui Lidlin oman aasia-brändin (?) Vitasia-nuudelit. No, opportunistinen minäni ajatteli siis oitis laajentaa bloggaus-ja makumaailmaansa ja hankkia kaappiin tuon eksoottisen ihmeen. Olisi kyllä voinut väliinkin jättää.


Herneitä ja pikanuudeleita?? Yyhhh...Geneerisen oloinen ja pikkuinen "chicken flavour" pussukka ei paljoa hyvää luvannut.


Itku meinaa tulla kun kuvaa katselee. Oli melkoisen köyhän näköinen liemi... Ja kaiken lisäksi kana-nuudeliksi kumman väristä pulveria, kuin currya konsanaan?Oli pakko ennakoida asiaa ja heitellä joukkoon chilihiutaleita jonkinmoisen syömäkelpoisen maun aikaansaamiseksi. Lisäksi koostumus oli melko lähellä kuminauhoja liisterissä-mielikuvaa.Maku oli jotain kumikanan ja kuminauhan väliltä. söin samalla tätä luokattoman kehnoa nuudelia ja katselin luokattoman kehnoa tv-ohjelmaa (Glee), ja oli ihmisen kehno olla kun hyvä nälkä ja ilta meni hukkaan! Taisi jäädä pohjat sopasta syömättä, kun ei kertakaikkiaan maistunut. Varoituksen sana siis, pysykää kaukana Lidlin nuudeleista!

Arvosana: 0,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti