keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Yeo's Curry


Tuli tämmöinenkin naposteltua parempiin suihin. Oheishuomiona; jos nuudeleita keittäisi tasan 2 minuuttia, ne kyllä jäisivät raaoiksi?!? Ja onko tuo parsaa keitoksen päällä kuvassa?Tämmöiset paljastuivat paketista. Ei mitään kovinkaan erikoista... Paitsi tietysti että "normi" Mamaan verrattuna nuudelit ovat hieman paksumpia ja niitä on enemmän. (Kumma juttu, että juuri joku Mama on saanut minulta roolituksen "normaali"...)

Tuosta kahden minuutin dilemmasta vielä sen verran, että tietty ehkä se tarkoittaa optimi mikrossavalmistumisaikaa? Keittämällä tulee kyllä ehdottomasti paremmat sopat.Porinaa ja pulveria....Ja herrasväelle tarjoituna. Vaikka liemen väri on epäilyttävän kirkkaankeltaista lautasen reunoilla, oli maku onneksi kaukana inhottavasta kanaviillokkicurrysta. Siltikään tämä ei erityisemmin säväyttänyt, vaikka mitään vikaa annoksessa ei ollutkaan, eli viimeinen "potku" puuttui verrattuna esim. YumYumin vastaavaan curryyn.
Hätävaran reilumpi nälänpoistaja mutta ei kummoinen kulinaarinen nautinto (jos nuudeleista kyseistä termiä ylipäänsä voidaan käyttää.)

Arvosana 2,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti