tiistai 3. toukokuuta 2011

Kevätkiireissä jälleen kerran tyhjeni jääkaappi kaikesta "oikeasta" ruoasta, joten  valmistin itselleni iltapalan hätävaranuudeleista, joka sattui tällä kertaa olemaan Maman possu (just like me, röh roh.)


Jostain syystä tämänkin maku oli jäänyt satunnaiseen kokeiluun historian hämäriin, joten odottelin tätä jännittävää tapausta mielenkiinnolla.


Pussista paljastui sörsselipussi ja pulverit chilillä.


Pussien sisällöt olivatkin yllättävän runsaan näköiset! Mausteseoksessa oli mukana ruohosipulia, ja öljyssäkin oli jotain extra maustelientä.


Melkoisen maukkaan näköinen setti. Siinä sitten taikalaatikkoa katsoessani ja nuudeleita mussuttaen totesin kyllä, että soppa toimii, mutta jotenkin se on muihin "hyviin" nuudeleihin verrattuna kertakaikkien... pliisu.
Eli vaikkakin annos maistuu joltakin (=arominvahventeet, suola?) ei se silti oikein kuitenkaan maistu miltään (esim. possulta) erityisemmin. Lieneekö vika omassa makupaletissani vaiko ei, mutta tämä tuntui jotenkin mitäänsanomattomalta. Parempaa toki kuin moni halpis, mutta erityistä syytä, miksi juuri tämän poimisin ostoskoriini, ei ole.

Arvosana 2½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti