lauantai 14. toukokuuta 2011

Kokan vegetarian curry testailu

Testipenkkiin pääsi pitkästä aikaa Koka;


Muutama huomio pakkausmerkinnöistä; tämä nuudeli ei siis sisällä monosodiumglutamaattia eli arominvahvennetta; eipä tullut tarkistettua, että mitähän aromia vahventavaa ainetta siellä sen nimenomaisen sijaan sitten on?
Myöskin että nämä ovat siis "non-fried" noodles eli ei (öljyssä?) paistettuja nuudeleita. Tämä ehkä selittää sen, miksi jotkin toiset nuudelit ovat kuivana sikamaisen herkullisempia kuin toiset vastaavat. Ehkäpä ne on paistettu öljyssä ja nämä raakana-kehnommat muut eivät?


Makuna sellainen termi kuin "vege curry" arveluttaa negatiivisella tavalla. Maustepusseja tuli kolme; mausteseos, rehuja sekä sellainen uutuus kuin creamer - olisikohan ollut kookoskermapulveria tai vastaavaa?


Sielläpä sievässä kasassa ovat. Eipä erityisemmin vakuuttanut tässä vaiheessa.


Mutta nam nam! Annos oli kookas ja epämääräisistä ei-niin-mieleen-jäävistä-kokemuksista Koka yllätti positiivisesti tällä kertaa! Mukana tulleet rehut olivat tosi hyviä, "vege curry" siis toimi ja muutenkin koko setti oli maukasta ja täyttävää. Koka-nuudelien lailla tämäkin oli hieman paksumpaa ja kermaisempaa. Mielelläni söisin tätä toistekin, tämä on melkeinpä ainoana oikeasti jäänyt mieleen näistä testatuista Koka-nuudeleista!

Arvosana 4


Kokkasin myös tuoretta parsaa ensimmäistä kertaa ikinä. Hyvää oli ja hävyttömän näköistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti