tiistai 7. kesäkuuta 2011

Thaikuutio Panang Curry

Kiireinen herkkunaama jemmasi pakastimeen kylmiä neukku.. ei kun siis thaikkukuutioita. Ideahan laatikossa on se, että pohjalla sijaitsee riisi, ja päällä erillisessä nostettavassa lokerikossa kastike. Paketti heitetään sellaisenaan, muovikelmu päältä poistettuna, mikroon pariksi minuutiksi, ja tuotoksena on höyryävä laatikko thairuokaa.


Tuota kuvaa katsellessani tulee mieleen Tarjoiluehdotus-blogi... Riisiä, currya ja pari kookospähkinän palaa kuorineen?


Spicy kertaa yksi vaan. :(


Paketissani oli sellainen valmistusvirhe, että ylimmäinen osasto ei noussut nätisti ylös paikaltaan vaan jäi reunoistaan kiinni jonkin liimauksen takia... Siksi laatikko on hieman revityn näköinen. :D


Päivänsäteissä paistatteleva currykanasoosi. Valmisruoiksi nämä thaikuutiot ovat kyllä maukkaita! Omaan makuuni annos on ehkä turhankin iso, mutta currykastike on hyvää ja semiautenttisen makuista (kaffir maistuu, ainakin, muut mausteet myös kelpo harmoniassa). Nuo kanapalat ovat myös riittävän kokoisia eli liha ei ole epämääräisintä mössöä kuten ylensä eineksissä.

Toimii myös pahimpaan thaimaakävään jos ravintelia ei ole mailla halmeilla ja kokki on käsi keittiössä. Pienet miinukset hieman kuivahtavasta riisistä tosin.

Arvosana 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti