torstai 18. elokuuta 2011

Katkarapuinen thaikuutio

Olin viime tiistaina hirmuisen nälkäinen ja kun pääsin kauppaan, päätin kokkaamisen sijaan ottaa jonkin valmis-eineksin, ja päädyin assmarketin pakastehyllylle. Olen kyllä huomannut, että Kitchen Joy:n thaikuutioita löytää vaikka missä eri maussa ja värissä, ja tarkastelinkin sopivaa kohdetta antaumuksella. Punacurry katkaravuilla kuulosti mielenkiintoiselta!


Kännykällä otettu kuva on hieman kehno, + mokkamaisteri taustalla luonnollisesti, jotta siitä saanee aika hyvän kuvan. Iloinen yllätys oli se, että katkaravut eivät olleet surkeita pikku nysiä vaan ihan kunnollisen kokoisia ja "rapsakoita", ja niitä oli annoksessa riittävästi.

Ainesosaluettelon vilkaisulla huomasin, että ainakin katkaraputahnaa oli myös laitettu curryyn. Lieneekö noissa muissakin red curry-annoksissa? Maku ainakin oli hieman merellisempi, tai sitten se on vain kuvitelmaani.

Kuten yleensä, Kitchen Joyn ruoat ovat eineksiksi laadukkaita, ja maku oli hyvä ja ainekset vaikuttivat niin tuoreilta kuin ne vaan voivat eineksessä olla. Kastikkeessa oli mm. bambunversoa, ananasta sekä muutama mötti jotain vihreätä rapeaa kasvista (tuli mieleen joku minttuisa maku?) ja limelehti mausteena. Riisikin onnistui tällä kertaa paremmin kuin viime maistelukerralla.

Annoksen siis söi oikein mielellään, varsinkin huiman nälkäisenä. Suosittelen thaikuutioiden testaamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti