torstai 4. elokuuta 2011

Katkarapunaksuista ja nuudeleista

Tuli taas popsittua muutama erikoisempikin nuudeli. Tampereen Thai-Asian marketista (ellen aivan väärin muista) noudettu nuudeli olikin erikoisempi kaveri.
Marssin muuten uteliaana kyseiseen kauppaan sisään ja vahingossa ostin kassillisen tavaraa 40€ edestä. Hups! Valikoima oli oikein mukava (karkkeja ja katkarapulastujakin löytyi kiitettävästi) mutta chilihiutaleita en oikein löytänyt. Erikseen oli tuoretuotteet sekä pakasteallas.


Om nom nom! Vedin melkein koko pussin kerralla näitä katkarapulastuja ja olo oli aika kehno sen jälkeen. Lisäksi taisin samaan syssyyn napsia pikkupussillisen  Hanami-katkarapunaksuja... (Haju kamala, maku ihana <3 )

Mutta siis asiaan. Päivän maku oli YumYumin "Thai Suki", jonka nimi ainakin wikipedian mukaan tulisi siis sukiyakista, eli japanilaislähtöisestä hot-pot-tyyppisestä meiningistä, jossa pöytäseurue keittelee herkkupalansa yhteisessä liemikattilassa ja sen jälkeen dippaa makupalan kastikkeeseen ennen popsimista.
Tarkemmin tarkastellen huomaakin selvennyksen paketissa: "Instant Noodle in Thai Suki (Fondue) Geschmackt."

Tämä olikin aivan uusi tuttavuus, ja jännitys oli lähes käsinkosketeltavaa.


Plussaa nätinvärisestä paketista.


  Paketissa olikin aika reilut maustepussit! Paljon kuivamaustetta ja paksumpaa maustettua tahnaa.


 Mausteiden runsas määrä näkyykin tuossa keitoskuvassa hyvin.


Tämä olikin todellinen yllätys, nimittäin keitto oli tosi makeaa, ja saman aikaan aika tulista. Jossain vaiheessa en oikein osannut päättää, että pidänkö sopasta vai en, mutta kyllä se vaakakuppi kuitenkin sinne "tykkää" osastolle kääntyi. Eli makuja riitti kyllä.
En oikein osaa kuvailla makua muilla tavoilla, kuin että makea ja tulinen. Jos pitää makeudesta ruuassaan, niin kannattaa kokeilla, jos vain kyseistä tuotetta löytää (en ole ainakaan perusmarketin hyllyllä koskaan nähnyt.)
Vaikka muuten tuotteessa ei ollut mitään vikaa, niin tuo liiallinen makeus omaan makuun (duh) oli ehkä hienoinen turn-off.

Arvosana 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti