sunnuntai 14. elokuuta 2011

Thaimaalaista Tampereella

Käytiinpäs Tampereella Nittaya Thai & Laos ravintelissa krapulapöperöillä.

Plussaa ainakin hyvästä sijainnista keskustaan ja mm. rautatieasemaan nähden, sekä erittäin mukavasta palvelusta. Varoituksen sanana - omiin kokemuksiin perustuen yleensä kun tilataan ruokaa tulisena suomalaisissa ravintoloissa, niin tulisuus on ylempään kanttiin mutta aika sopivaa. 
Täällä uhkarohkea saa näpeilleen - oli todellakin tulista! Positiivinen varoituksen sana siis. ;)


Miljöö on oikein viihtyisä ja siisti - riisi tarjoitiin oheisesta kauniista metallikupista. Poikkeuksena (?) thaimaalaisiin ravintoloihin täällä ateriaan kuului salaattibuffet - vaikka mukana oli ns. aasialaisia makuja (Pottupallerosalaatti inkiväärillä), niin salaatti oli pääsääntöisesti aika länsimaista, eli fetaa, salaattia, oliiveja jne. Ihan kiva, mutta ehkä erillinen alkupala listalta sopii paremmin kokonaisuuteen.
 

Oma annokseni oli pad krapao possulla, eli tulinen, valkosipulinen soija/osterikastike. Oli kyllä hyvää, ja kuten sanottu niin erittäin tulinen.


Seuralaiseni otti laab gai-annoksen, joka jo ruokalistassa oli merkitty kolmen chilin annokseksi. Tulisena tilattuna voitte arvata liekkisyystason!
Hyvää oli joka tapauksessa - oli mukava huomata että omassa vastaavassa kotitekoisessa versiossa on ainakin hieman samoja makuja kuin tässäkin. Edelleen seuraavaa thaireissua odotellessa...

Riisi oli myös namia ja sitä meni tulipalojen laimentamiseen reippaasti.

Mielelläni käyn kokeilemassa uudemmankin kerran, ja silloin ainakin osaan määrittää tulisuustason realistisesti. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti