keskiviikko 17. elokuuta 2011

Vai terveysnuudeleita

Huonojen muistojen hävennyttyä annoin toisen tilaisuuden Maman kananmakuisille täysjyvänuudeleille.

Lieneekö nuudelien valmistuttaja huomannut markkinaraon terveys-ja karppausintoilijoissa - noita perinteisiä vehnä/riisinuudeleita kun ei voi vahingossakaan järin terveellisiksi sanoa, saatikka vähähiilihydraattisiksi.


Pussista plussaa, fiini kullanvärinen foliobägi sekä oikein mainos kuitupitoisuudesta - 7,5%

Tosin kuvan pikkusienistä tulee mieleen fingerporin sarjakuva, jossa "näemmä tatteja ruuaksi..."


 Perusmausteet, sekä epäilyttävä rusehtava käkkyräkuutio. Joka oli itseasiassa oikein hyvää kuivana!


Chiliä, öljyä sekä kanamaustetta.
(hahah, vanha kuva - lieteni hohtaa puhtauttaan tällä hetkellä!!!)


Herkullisen näköinen annos! Mutta mutta... liemi maistuu oikeastaan ihan samalta kuin tavallisessa perus Mama nuudelissakin, perushyvää siis. Mutta nuo nuudelit... Täysjyvän huonoihin puoliin kuuluu tietysti vähempi elastisuus verrattuna perinteisiin pullamössönuudeleihin - nämä ovat sellaisia hajoavia, murenevia pötköjä. Maku on jollain hieman kitkerällä tapaa täysjyväinen. Kyllähän näitä syö pahemman puutteessa, mutta minkäänsorttisesta makunautinnosta ei voida puhua. Maun lisäksi kun ruoan tekstuurikin on yleensä melko oleellinen seikka (ainakin minulle - vertaa tuore salaatti vs. nahistunut salaatti, taikka pannullinen sitkeitä etanoita phyii!)

Arvosana 1½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti