perjantai 16. syyskuuta 2011

ever Roka fever!

Työmatkalla bongasin kassajonossa kököttäessäni erään K-marketissa pääkaupunkiseudulla laarin, jossa mainostettiin minulle ennalta tuntemattomia Roka-kananuudeleita naurattavalla hinnalla 10 kpl /1-2€. Ajattelin ehdottomasti käyttää tuon tilanteen hyväkseni ja ostin tuon tuntemattoman merkin koeponnistukseen (en sentään kymmentä kappaletta kuitenkaan!)


Pussi on hieman epäilyttävän näköinen ja antaa hieman halpisnuudeliviboja. Merkki on siis ever Roka - never ever heard!


 Sisältä löytyneet nuudelit olivat mielestäni hieman "pölyisiä", eli pienenpienen nuudelimujun peitossa.. maistuivat kuitenkin raakoinakin ihan hyvältä. Mausteena oli yksi pussi "chicken"-tekstillä merkattua ainetta.


 Ei hyvältä näyttänyt! Kirkkaankeltaista pulveria joka erehdyttävästi muistuttaa curryjauhetta.


Suureksi yllätyksekseni nämä olivatkin melko hyviä! Liemi oli aikalailla "kanakeittopulverimaista", viitaten siis enemmänkin johinkin lämpimään kuppiin tms. kuin itämaiseen nuudeliin, mutta soppa toimi hyvin. Hieman chilipulveria laitoin lisäpotkuksi, mutta itsessään liemi ei ollut laimeata tahi mautonta. Söin hyvällä mielin ja voisi niitä pihiyksissäänkin vaikka sen 10 kpl ottaa varastoon jemmaan, jos lompakonnyörit ovat tiukilla ja budjettivaihtoehto kelpaa. Suosittelen siis ainakin hinta-laatusuhteeltaan!


Arvosana: 4


2 kommenttia:

 1. Ostimpa itsekkin silloin tarjouksesta. Varsin hyvää hintalaatu-suhteeltaan. Suosittelen kokeilemaan kerman lisäämistä lopuksi.

  VastaaPoista
 2. Suosittelen kyseistä Roka nuudelia.
  Sääli että sitä löytyy harvast kaupasta :(
  Ostan sitä yleensä varastoon n. 10 pussia.
  Lisukkeeksi laitan lihapullia ja katkarapuja.

  VastaaPoista