tiistai 15. marraskuuta 2011

Seesamikana Koka

Instant NON-FRIED noodles. Siis miksi ihmeessä pitää mainostaa että "ei-paistetut" nuudelit, ja ei arominvahvennetta? Saman tien voisi pakettiin kirjoittaa että nyt puuttuu vain maku tai vastaavaa. Kokat eivät ole olleet suosikkejani, mutta nälkäiselle aina maistuu. 

Eikös se ollut juurikin Koka, joka toi jossain vaiheessa markkinoille sipsihyllyltä löytyvän naksupussin, jossa oli maustettuja, raakoja nuudeleita? (tai siis paistettuja mutta ei-keitettyjä.) Vaikka raakoja pikanuudeleita on ihan kiva maistella ja jotkin ovat tosi hyvän makuisia, niin ei se oikein toiminut että niitä muruja olisi koko pussia syönyt, ja taisi olla vielä aika suolaista/vahvaa se mauste. Eipä ole sen jälkeen hyllyillä näkynyt, lieneekö vedetty markkinoilta?


Maistelin näitä "ei-paistettuja" nuudeleita raakana, ja oli kyllä ihan hirveetä mitäänsanomattoman makuista mössöä. Lisäksi se jättikokoinen nuudelikuutio oli niin kova, etten meinannut aluksi saada sitä murrettua jotta se mahtuisi kattilaan.


Mukana tuli vihannepussi sekä maustepussi jossa mukana öljyosio. Mahtaisikohan tuo sitten olla sitä seesamiöljyä kenties, kuulemma seesaminmaun piti tulla mukana...


Jos jotain hyvää pitää sanoa, niin noita vihanneksia on kivan reippaasti, ne kyllä tuovat mukavaa lisämakua keittoon.


Koostumus nuudeleissa on juurikin tuollainen paksumpi ja hieman mauttomampi, jauhoisempi kuin ohuissa. Seesamikana liemi oli ehkä hieman paksumpaa ja rasvaisempii kuin perusnuudelit, ei tässä mitään erityisen pahaa ollut mutta ei sieltä mieleenpainuvimmasta päästäkään. Vihannekset olivat hyviä - näitä voisi olla vaikka useammassakin annoksessa.

Arvosana 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti