lauantai 18. helmikuuta 2012

Eksoottis-naksuja ja suolapaloja

Pidän siitä, että ulkomailla, kuten Thaimaassa, on mahdollista ostaa myös pieniä naksupusseja - suomessa 96% sipsipusseista on 300g megamättö xtrafat säkkejä. Tällaiselle suolapalan jahtaajalle tuollaisten pussien syönti aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa leveyssuunnassa alta aikayksikön. Pahimpaan sipsinhimoon olisi mukava napata tuollainen pikkupussi vahingon minimoimiseksi.


Otin tylsään hotelli-iltamaan lajitelman erilaisia naksuja kokeiltavaksi - ylhäällä punaisessa pussissaan erityissuosikkini Hanami-rapunaksut. Ihanan kamala haju ja miellyttävä maku. <3


Pekoni-juusto-merilevysipsejä? YES PLEASE!


Nori-merileväsipsit? Passaa!


7-Eleven marketeissa on aika laajat valikoimat erilaisia merilevänaksuja yms. muita merenelävätuotoksia. Kyllähän näitä yhden-kaksi syö ennenkuin tökkiminen alkaa. Alkumaku on yllättävän hyvä mutta tosiaan suolapitoisuus tai joku noissa sitten aiheuttaa "ei kiitos"-refleksin. Ehkä nämä ovat aasialaisille mitä salmiakki suomalaisille?


Nämä olivat törkeän hyviä! Jotain maissi(?)lastuja joiden päälle oli ripoteltu limejauhetta, naminami! Näitä kun saisi useamminkin. Nimestä ei tietoa...Atori. Lohinigirisushinaksuja, "biscuit stick"? Olihan tuollainen ostettava. :D Ja kun siinä on söpö tipu jolla fisu kädessä!


Pussi sisälsi pieniä naksutikkuja, hämärästi ehkä lohisushia (tai sitten vain kuvittelen) etäisesti muistuttavia suolapalatikkuja, kenties maissista tehtyjä? Ihan hyviä ja koukuttavia mutta loppujen lopuksi tosi suolaisia!

Tuliaisnaksutkin syöty, joten paluu arkeen ja juustonaksuihin ja estrelloihin... (en tosin ihan hirveästi valita!)

1 kommentti:

  1. Kivannäköisiä naksupusseja! Tunnistan Doraemon, tuo sininen kissa joka on japanilaisissa animeissa :)

    VastaaPoista