torstai 23. helmikuuta 2012

Eläviä merestä

Nuorempana en niin välittänyt erilaisista merenelävistä, mutta vanhemmiten nekin upppoavat siinä missä muukin proteiini ilman suurempiä öksötysreaktioita, vaikkeivat ne ylimpiä suosikkejani silti olekaan.


Reissun alkupäässä käyvimme syömässä hieman kivemmassa paikassa, ja otimme paistetun kokonaisen fisun chilikastikkeella. Kylkeen halusin lasinuudelisalaattia porsaalla. Fisu oli jotain vaalealihaista kalaa ja oli erittäin hyvää ja rapeata! Samoin lasinuudelisalaattikin, vaikka se ei ollut erityisen tulista.


Black Canyon Coffeen mereneläväis-curry-annos, joka oli ihan ookoo muttei mikään säväyttävä makuelämys.


Kookomaitoista tom yam kung-keittoa. Pahoittelen hassua kuvakulmaa. :D
Herkkua!


Todella erinomainen lasinuudelisalaatti merenelävillä! Tosin kaksi isompaa simpukkaa olivat omaan makuuni hieman epäilyttäviä... Toinen putosi kurkusta alas ilman ongelmaa (söin kyllä epähuomiossa jotain sitkeitä osia) mutta toisen piilotin salaatinlehdykän alle. Kalmari (?) ei ollut yhtään sitkeää vaan oikein maukasta ja muutenkin annoksessa oli mausteisuutta mukavasti. Ja ihania jättiravunpyrstöjä.


Samaan aikaan toisaalla seuralaisen massaman-curry, joka oli yllättävän makeaa. Oli mukava maistella pottuakin pitkästä aikaa. Lientä oli kyllä tolkuttomasti verrattuna annoksen kokonaiskokoon.

Miten merenelävät uppoavat lukijoille, hyiyök vai ihanaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti