maanantai 6. helmikuuta 2012

Juomamuistoja matkalta

Tulipa tässä käytyä blogin teemamaassa (siis Thaimaa), tarkalleen ottaen maan eteläisessä päässä eräällä saarella. :D Ruokaan liittyviä kuviakin tuli otettua jonkin verran, ja ajattelin niitä tässä postailla teemoittain sekä aiheittain. Pääpointti kuvissa toki on thaimaalainen ruoka, omat mieltymykset ja ruokalajit sekä myös asian vierestä muuta lomailuun liittyvää.

Postaussarjan saa aloittaa muutama sana reissun juomista. Thaimaalainen olut on makoisaa, ja illan edetessä käsiin saattaa eksyä Sangsom-ämpäri jos toinenkin (suosikkini on Sangsom-Sprite-sekoitus!) Hinta on yleensä varsin edullinen, ja joissakin paikoissa häppäritarjouksena saa kaksi ämpäriä yhden hinnalla.
Seuraavana päivänä saattaa kaivata jotain virkistävää ja ravinteikkaampaa juotavaa. Marketeissa on aivan valtavat määrät erilaisia "pillimehua", joista valtaosa on erilaisia soijajuoma/maito sekoituksia. Tämä on oma suosikkini, sitä olen joskus saanut matkatarjoiluna pitkänmatkan bussireissulla. Nimestä ei mitään hajua, mutta kyseessä on "cereal" drink, joka kuvan perusteella sisältää maissia, soijaa, viljaa ja 30% appelsiinimehua. On muuten maukasta erityisesti kylmänä! Näitä kun saisi lähempääkin.


Yksi suosikkiketjuni Thaimaassa on Black Canyon Coffee, josta saa herkullisia kahvi-herkku-jäähile-namikahvijuomia ja pirtelöitä sekä keskinkertaista ruokaa. Plussana lisäksi on kyseessä thaimaalainen ketju, toisin kuin alapuolella mainittu...


Oli matkakohde mikä hyvänsä, tuon logon näkiessäni on poikettava hakemaan tall ice latte with caramel syrup. :D NAMI! Starbucks kuulemma tulee suomeenkin. Hinnat olivat kyllä hirvittävät, varsinkin paikalliseen hintatasoon verrattuna...

Mitäs muita herkkujuomia maasta löytyykään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti