keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Laab moo tositoimissa

Laab moo on todellakin yksi suosikkiruoistani ihan koti-oloissakin, ja viimein pääsin paikan päälle maistelemaan kyseistä ruokaa.


Tämä annos oli tarjolla hieman paremmassa (omalla mittapuullani, arvostelu usein posliinilautasten ja isomman laskun perusteella) raputeemaisessa ravintolassa, sopivan tulista ja erittäin herkullista!


Toinen vastaava ateria hieman vaatimattomammassa ravintolassa, erittäin hyvää oli tämäkin. Mielestäni paikan päällä tarjottu laab moo on limettisempää kuin omatekemäni, sekä siinä on vähemmän sipuleita (vain punasipulia) ja mukana on myös ilmeisesti minttua. Tietysti reseptejähän on yhtä monta kuin kokkejakin, pidän omasta kuivemmasta ja sipulisemmasta versiostani myös erityisen paljon (sipulihönkä!). Tätä herkkua tulee ikävä! Kokeilen mielelläni itsekin vastaavanlaisen version tekemistä jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti