sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Sieninuudeli ja misosoppa

Jotain uutta ruokakaapissa:


Ostin Tesco-marketista satunnaisesti muutamia erilaisia nuudelipakkauksia. Jotkin ovat sisällöltään hieman mysteerejä, mutta eiköhän ne maistu!


Ilmeisesti on kyse korealaisesta "mixed mushroom noodle"-nuudelista, jossa on erilaisia sieniä. (Hmm, tämäpä kiinnostavaa!)


Annos oli hieman tavallista isompi, joten siitä riitti kahdelle hengelle. Kuvassa nuudelit ovat hieman murskana, kiitos matkalaukkuun tunkemisen.


Toisessa pussilla oli mietälie sieni-aromi-maustesekoitusta ja toisessa ruohosipulia sekä sienenpaloja. Kypsyessään huomasi, että nuudelit ovat hieman paksumpia ja pyöreämpiä kuin norminuudelit.


Keitossa maistui hieman sieniaromi. Alkuvaikutelma mausta oli aika pehmeä ja mieto, mutta jälkimaussa oli pientä tulisuutta. Nuudelit olivat aika miedon makuisia, mutta sienenpalat hyviä ja napakoita. Annoksesta riitti hyvin kahdelle. Itse pidän kuitenkin mausteisemmista keitoksista, joten tämä ei kauheasti vaikuttanut.

Arvosana: 2


Testasin möys Yukatan pika-misokeittoa jo aikaisemmin erään sushinkokkaustuokion yhteydessä. Toistekin kylmän talvi-illan kunniaksi tein suolapalaksi tuota keittoa. Eipä se siitä parantunut, vaikka heitin joukkoon muutaman palan kevätsipulia. Aika kamalaa kuraa.

5 kommenttia:

 1. Hauska idea tämä nuudelin blogi :D
  Itse rakastan nuudeleita, ja yleensä aasialaista ruokaa (kiinalaista ja japanilaista eniten).

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, juu kaikenlaista höpsöä sitä tulee keksittyä - Aasialainen ruoka vaan on yksinkertaisesti hyvää!

  Kävin kurkkaamassa myös blogiasi, ai että kun ne bentoboksit on söpöjä! Omat evääni näyttävät yleensä "oksennusta pakasterasiassa"-tyyppisiltä virityksiltä. Kuinka joku jaksaakin laittaa eväät noin nätisti. :)

  VastaaPoista
 3. Hahaha jo ne ovat söpöjä, mutta voit käyttää ihan tavallista tupperware laatikkoa. Ne ovat myös värikkäitä!

  Kyllä benton tekeminen vie vähän aikaa ja se on vaikea tehdä kun sinulla on kiire esim. aamulla. Mutta voit laittaa muutamia aineksia jo illalla ja loput aamulla (minä teen näin XD)

  Ai niin, linkitetäänkö blogit ristiin?

  VastaaPoista
 4. Kiitos, minäkin lisäsin sinun linkin :)

  VastaaPoista