lauantai 3. maaliskuuta 2012

Jees Yeo's

Viime sunnuntaina ei edes iltapizza riittänyt, vaan aamulla kankkusessa oli aivan hirmuinen nälkä. Jääkaapissa oli suurinpiirtein vanhaa juustoa ja valo, joten tärisevin käsin pudottelin nuudeleita kattilaan ja odotin malttamattomana niiden valmistumista. Kylläpä maistui jumalaiselta siihen nälkään! Krapulalääkkeeksi kelpaa kaikki epäterveellinen hiilarihöttö...

Onnen nuudeli oli ns. ruokakomeros perustuote eli Yeo's naudanlihanmakuinen nuudeli. Näinkin pitkään meni siis ennen kuin sain sen blogiin asti, vaikka näitä on varmasti tullut useampiakin popsittua.


Yeo'sin nämä uudenmalliset pussit (jotka ovat olleet markkinoilla varmaan jo useita vuosia...) ovat kyllä jotenkin kämäisen näköisiä. Ei kyllä mitään muistikuvaa miltä ne ennen näyttivät.


Nuudelit ovat hieman paksumpia ja mauttomampia raakana kuin esim. Mama-vastineensa, mutta tämä tekee niistä isoon nälkään kenties paremmin sopivammat. Mukana oli naudanlihasoppapulveripussi.


Ooh! Ripottelin vielä mukaan kuvan oton jälkeen hieman chililastuja tuomaan lisätuskanhikeä otsaan. Nuudelit ovat perushyviä - liemi on odotuksiin nähden yllättävän maukasta vaikkei kovin mausteista olekaan, ja nuudeleita on riittävästi ja ne maistuvat erittäin hyviltä. Tekstuuri nuudeleissa on hieman hötöisempi kuin kiinteämmissä kollegoissaan, joka sopi tosin rapulan uuvuttamaan purukalustoon mainiosti. Tämän avulla aamu-unia tai muita puuhasteluja on mukava jatkaa ilman häiritsevää näläntunnetta!

Arvosana 4,5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti