perjantai 16. maaliskuuta 2012

Snäksiä nälkäiselle turistille

Ihan pikku postaus joistakin reissuun liittyvistä take-away jutuista.

Kuka perustaisi Suomeenkin grillivarraskojuja baarien lähettyville? Jotain (hyvää) takapihan rottaa ihralla ja pippurilla siveltynä chilien kera, herkullisia kurkunviipaleita ja makeaa dippikastiketta. Toimii! Saatiin vielä mandariinitkin mukaan. :D


En oikein tiedä mitä allaoleva sisältää.


7-Elevenin vitriinistä mysteerinen "big pao" sämpyläinen; valkoinen osa on höttöleipää ja sisällä mysteerilihaa ja vielä mysteerisempi keltainen sisus; epäilen että se oli keltuainen. Vaikkakaan makua en osannut oikein paikantaa kananmunasta tulevaksi.
Lisäksi varraskojujen lisäksi Suomeen tarvitaan pizzakebablaitosten kylkeen thaimestoja joista saa myöhäisyöllä take-awayna paistettua riisiä, kiitos.


Menkööt tämänkin katuruokaosastoon vaikka sitä ei hotellin sängyllä syötykään; ihanaa pad thaita. Tuota kun opin vielä tekemään....

ps. Tällä viikolla tehty Tom Yum onnistui yli odotusten! Jotain kehitystä  tapahtuu siis operaatiossa "opi kokkaamaan lemppariruokasi edes vähän sinnepäin."

1 kommentti:

  1. heip sinulla ei näytä olevan vielä lukijajäsenet -laatikkoa. Miten olisi vaihto blogiemme kesken - molemmat lukisivat toisiaan (sinulla suosikkisi) ?

    Http://lukanlusikassa.blogspot.com

    VastaaPoista