keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Vihanneswokkia

Teinpäs hyvää vihanneswokkia!!!
Kuvat ovat toki yhtä ripulia mutta ripulistakin saa hyvää osterikastikkeella. :)


  • Paahdoin ensin cashewpähkinöitä kuumalla pannulla ja siirsin sivuun.
  • Wokkasin oliivi+seesamöljyssä parsakaalta, brysselinkaaleja (puolisula pakaste) ja porkkanoita ja siirsin sivuun.
  • Lisäsin öljyä ja paistelin sokeriherneet, herkkusienet ja vihreän paprikan palat.
  • Tässä vaiheessa kippasin kaikki samaan wokkiin ja lisäsin reilusti osterikastiketta, valkopippuria ja hiukan kanaliemipulveria.
  • Wok wok, vähän vettä ja avot!  Helppoa, hyvää ja nopeata - wokkiin voi lisätä melkeinpä mitä vaan vihanneksia, ja kun paistaa ne osissa rapeus säilyy.

On nom!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti