perjantai 11. toukokuuta 2012

Cup o' noodle

Kaipasin vaihtelua nuudelihommiin - ostin ekaa kertaa (suomesta) kuppinuudelin joka oli muuta kuin kamalaa Knorr-kuraa.


Epäekologista roskaamisen kannalta touhu kyllä on verrattuna normi nuudeliin, mutta tämähän voisi olla työpaikan kaapissa eväiden unohtumisen varalla jemmassa, mukana kun on sekä ruoka-astia että aterin.


Sisällä siis kääntöhaarukka ja mausteet sekä nuudelilieriö.


Normaali pussiversiosta poikkeavaa kamaa tämä kyllä on; kuvassa näkyvät pipanat ovat jotain katkarapupuristeita tms. proteiininhituja.Hommahan toimii niin, että kiehuvaa vettä kipataan purkkiin merkkiin asti, ja kansi kii.


 Ohjeita jotta tyhmäkin pärjäisi. Ainiin, poista haarukka ennen veden lisäämistä. :D


Muutamien minuuttien päästä tuotos on valmiina nautittavaksi. Minulla on hatara muistikuva, että thaimaassa aikanaan jotain tom yum-kuppia maistellessani tulisuusasti oli jotain muuta kuin täälläpäin. Onkohan mausteissa maa/aluekohtaisia eroja? Kuitenkin sen verran bulkkitavaraa joku nuudeli, että tuskin niitä ihan hirveästi kustomoidaan. tai ehkä juuri jollekin Aasian/Euroopan markkinoille on tehty omat versiot joista toinen tulisuudeltaan liekkiä ja toinen ei.

Kuitenkin, tämä maistui perustutulle (ja hyvälle) tom yum nuudelille, ehkä oli tavallista tulisempi tai sitten vain kuvittelen edellämainitusta syystä asian näin. Katkarapupipanat olivan ihan kiva piristys pöperöön. Kuitenkin, sisäinen ituhippini kolkuttelee omatuntoa turhasta tarjoiluastiasta kun tämäkin oli simppelisti kotitiloissa nautittu annos.

Nuudeliarvosana 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti