sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pirkka lihanuudeli

EDIT: Hahaha! Aikaisemmista postauksista löytyykin jo Pirkka-lihanuudelin arvostelu, eipä soittanut kelloa koska pakkaus on vaihtunut vanhasta. Tämä versio sai puoli pistettä paremman arvostelun kuin viimeksi. Ehkä standardini ovat löystyneet... ;)

Jälleen aamukrapulan pikaruokahimoon löytyi ratkaisu kuivakaapista. Ajattelin kokeilla vaihteeksi halpislinjalta Pirkka-lihanuudelia.


Ensimmäinen huomio oli, että kuivat nuudelit maistuivaterityisen jauhoisilta eikä yhtään niin naposteltavan hyviltä kuten esim. Mama-nuudelit kuivana. Lisäksi chiliöljy on poikkeus muihin chilipulveri/öljytahnapussukoihin.Vastoin odotuksia, maustetta oli pussissa aika paljon. Chiliöljyn maistumisesta en osaa sanoa juuta enkä jaata; se ei sellaisenaankaan oikein maistunut juuri miltään. Maistelun tuoksinassa päätin vielä lisätä chilihiutaleita omasta takaa koska kaipasin tulista makua suuhuni ja nämä mausteet yksinään eivät sitä tarjonneet.


Nuudelit maistuivat yllättävän hyvältä alkuodotuksiin nähden ja tyydyttivät hiilarihimon mainiosti -  liemi ei ole kovin vahvaa muttei täysin laihaakaan, vaan jotain siltä väliltä, joten omien mausteiden lisäys on annoksen pelastava juttu. Kaikin puolin jäi hyvä mieli annoksesta, vaikka pidänkin itse vahvemmista mauista. Voi siis suositella hätävaraksi kaappiin ja mahdollisesti budjettinuudeleita haluavalle (veikkaan että nämä ovat halvempia kuin ns. brändinuudelit?) Asia täytynee tarkastaa ensi kerralla kaupasta.

Arvosana: 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti