torstai 3. toukokuuta 2012

Tarjoilija, minulla on kananmuna nuudeleissani!

Otin reissulta mukaan kummempia ajattelematta jonkun random nuudelipussukan.


Tarkemmin katseltuna tässä tipupussissa olikin juju; nuudelipyörylässä onkin kolo ilmeisesti kananmunaa varten! Onpa hauska konsepti.


  Havainnollistavat kuvat keittämisestä sekä munan lisäämisestä.


Noh; ruokaa täyteen ahdetun sivuvaikute on tietysti hieman murustuneet nuudelit. Kolon nuudelissa erottaa juuri ja juuri.


Keitoksen kokeilua koekeittiössä...


Ei ainakaan tässä vaiheessa näyttänyt kovinkaan herkulliselta.


Lopullinen, öö, tuotos. Eipä nuo kananmunat oikeen herkkua keitettynä (ilman kuorta) oikein ollut, loput rihmoittuvat tunne nuudelin joukkoon. Nuudelia oli ihan hirveästi, ja liemi oli ihan älyttömän suolainen! Muutenkin maku oli jotenkin tympeä ja siitä jäi kumma jälkimaku, ja suolaisuuteen yhdistettynä aika paljon jäi syömättä vaikka nälkäkin oli. Rakennekin kun oli nuudelimujua murustuksen seurauksena, joten aika ikävä mieli jäi tästä Nissin-kokeilusta. Ei jatkoon.

Arvosana: ½

4 kommenttia:

 1. Idea on tosi hauska mutta minä paistaisin kananmunan toisella paistinpannulla ja vasta lopussa laittaisin sen nuudelin päälle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, totta, se voisi maun puolesta toimia paremmin. Mutta silloin kolonuudelin funktio jäisi käyttämättä! ;)

   Poista
 2. Googletin paistettua riisiä ja löysin blogisi, ja luinkin sen läpi aivan kokonaan! Minäkin olen Thaimaahullu ja rakastan thairuokaa yli kaiken. Postausehdotus: kokeile tehdä kotona niitä ihania fruit shakeja, tai thaipannareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hauska kuulla että pidit. :) Thairuoka on parasta! Kiitos ehdotuksesta, en ole itse niin kovasti makean perään joten makeat pöperöt on jäänyt selvästi vähemmälle - pistän kyllä idean korvan taakse!

   Poista