torstai 14. kesäkuuta 2012

Eldorado-a-do-re-mi

Nuudelirintamalla on jälleen vilskettä, kun urhea kirjoittaja potee krapulaa ja tarvitsee palauttavia ruokia. Tällä kertaa kokeiluvuorossa oli Eldoradon kananmakuinen pikanuudeli. Tämä taitaakin olla blogin ensimmäinen Eldorado-testi, eli tämähän on siis Tradekan kauppojen oma ns. store brand eli kaupan oma halpismerkki.


 Ensimmäinen huomio oli se, että paketti on ihan kookkaan kokoinen 85g mötikkä.


Pussista paljastuikin iso köntti joka näytti verrattain "terveellisestä" (ei varmaankaan keitetty palmuöljyssä, eli kuivat murut maistuivat jotakuinkin puupölyltä toisin kuin aasialaiset herkkuserkkunsa joita on ilo napsia raakana)


Kuvasta ei niin erota asiaa, mutta kuutio ei ollut mahtua pikku kattilaansa ja tässäkin se on 45 asteen kulmassa  horisontaalitasoon nähden. Kuuman veden ja väkivallan avulla ongelma onneksi ratkesi. Mausteita oli yksi pussillinen ja sekään ei mitenkään lupaavan näköistä; chiliä ei ollut ollenkaan.


Tässä näkyy lopputulos, johon on tosin lisätty chilihiutaleita omasta takaa rapulahien varmistamiseksi. Mutta ällös huoli, maistelin toki nuudeleita ja lientä ennen hiutaleiden lisäämistä joten objektiivisuuteni ei ole kärsinyt!

No, totta puhuakseni liemi sellaisenaan ei tehnyt erityistä vaikutusta, perus kanaliemi vaikka vahvempia makutuntemuksia mutta ei kuitenkaan laihaa onneksi. Chilihiutaleet tosiaan antoivat tähän hyvin paljon lisää makua; liemi on passeli "tabula rasa" lisukkeille. Nuudelit itsessään olivat paksuja ja vaativat tavallista pidemmän kypsennusajan; annos on täyttävä ja nuudelit ihan hyviä vaikkakin tuhdimpia muihin verrattuna.

Ostaisin uudelleen hätävaraksi jos muuta vaihtoehtoa ei kaupassa ole, mutta en varta vasten kun parempiakin on. Pakseetensa puolesta nuudelit sopisivat hyvin käytettäväksi wokissa tms. ruoassa.

Arvosana 2,5

ps. Kattokaas kuinka herkullisen värinen merisuola-mustapippuri-lime-uunilohi! Om nom!1 kommentti:

  1. En tiedä tesmailetko tai päivitteletkö edes vielä, mutta eldoradot ovat uudistuneet tämän jälkeen ja niissäkin on chilipussi nykyään. Itse tykkään. Sulle tosin suosittelisin katkarapu-versiota aiheesta, uudessa on "vähän" enemmän potkua kuin aikaisemmissa, toki en tiedä oman potkuni suhdetta omaasi, mutta ainahan sitä voi kokeilla? (veikkaan että kestät tulisempaa kuin minä)

    VastaaPoista