maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pirkka shrimp red curry

Tänään ahkera työläinen popsi maanantaitympeyslounaakseen Pirkan thaikuution joka sisälti katkarapuja punaisessa curryssä sekä jasmiiniriisiä - thaikuutioiden suosio on ilmeisesti huomattu Pirkan tuotekehittelyportaassa, kun omakin versio on tuotu markkinoille thai-sarjan lisäksi.


Jee, vähälaktoosinen. Mielestäni tuo annoksen kuva on ihan nätti, mutta pakkaus on saatu jotenkin köyhän pirkkamaisen retroksi noilla fonteilla ja rumalla laabelilla.


Huomasin vasta mikrotuksen jälkeen, että välikannen alla oli maustepussi. Hups. No jos ehtivät pakastua liiaksi pakastimessa, niin nyt olivat ainakin sulia. Varoitusmerkitä olisi ehkä paikallaan. :D


Annos elegantisti lounastautaselle aseteltuna ja chilijauhetta päälle ripoteltuna. Chilijauhe oli yllättävän tulista! Toim. huom, pieni osa riisistä puuttuu annoksesta (ettei takapuoleni liikaa leviä). Viisi minuuttia mikrossa ei ihan riittänyt boxille, vaan katkaravuissa oli ihan pienesti kylmyyttä havaittavissa, mutta nälkä oli niin kova, etten ruvennut puolessavälissä syömistä uudelleenlämmittämään annosta.

Currykastike oli hyvän makuista ja vihannekset rapsakoita,  mutta katkaravut olivat pienoinen pettymys paketin kuvaan verrattuna, kyseessä kun oli hailakan pinkit niljapötkylät. No ei ehkä niljakkaat, mutta jotenkin kumimaiset kyllä. Curry ei myöskään ollut ihan niin mausteinen kuin olisin toivonut. Riisi oli kuitenkin hyvää ja se maistui kastikkeen kera.

 Löysin postaukseni Kitchen Joy:n vastaavasta kuutiosta, ja kyllä se näyttääkin hieman erilaiselta, mm. ananasta mukana (muuten olisin luullut, että kyse olisi sama kama eri paketissa). Pirkkaa syödessä muistelinkin, että eikös tämä vastaava Kitchen Joy:n annos ollut paljon parempi. Suosittelen siis katkarapucurryn himossa päätymään mielummin Kitchen Joy:n kuin Pirkan puoleen! Ugh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti