lauantai 25. elokuuta 2012

Thaikkukeittokirjoja!

Löysin kirjapörssistä pilkkahintaan jo aikaisemmin Suomalaisessa ihailemani Löytöretki Thaimaan keittiöihin- kirjan. Se on aivan ihan! Reseptit vaikuttavat hyviltä ja mukana on mm. currytahnojen tekemiseen reseptit.Mukana on myös paljon tietoa eri alueiden keittiöistä, ruokakulttuurista ja aineksista. Kuvat ovat myös poikkeuksellisen ihastuttavia ja värikkäitä, ja suuri kovakantinen tuntuu luksukselta pikku kätösissäni.

Rupesinkin miettimään thaikeittokirjojeni määrää... Aika siis tehdä yhteenveto!




Kaksi ylintä ovat suomenkielisiä, ja muut reissuilta noukittuja amerikankielisiä. Yleensä nuo tulee poimittua sen perusteella mukaan kun bongaa selaillessa jonkin tietyn mielenkiintoisen reseptin tai mielenkiintoista taustalöpinää. Testattuja suosikkeja ovat tosiaan tuo Yukiko Duken Viisi Aasialaista keittiötä ja Thai cooking made easy (alhaalla keskellä). Muutama noista on ehkä sellaista katseltavaa silmäkarkkia, jotka eivät ole olleet niin kovasti reseptikäytössä.


 Maustejuttuja ja kolme aukeamallista keittoja. :D


Herkkukuva-aukeama!

Onko lukijoilla suosikkikeittokirjoja Aasian ruokamaailmasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti