lauantai 15. syyskuuta 2012

Wasabia kahdessa muodossa

Kipeä olo vaati lohturuokaa ja nokan avaamista - siispä pistin keittäen wasabi-nuudeleita! Jos jollakin jaa tukkoisen nenän avoimeksi niin wasabilla...


Vallan huikeata, ajattelin, vihreää pussia ihastellessa.


Sisältö.


Hmm, vihreää pulveria näkökentässä.


...Ja olipas pettymys suuri, kun keitossa ei maistunut mielestäni wasabi pätkääkään! Soppa oli ihan perus kananmaku-nuudelin makuinen, ei mitenkään poikkeavaa erikoismakua, ei wasabin vahvuutta. Todellinen törkeä petos ja pettymys! Nyt jälkikäteen miettiessäni asiaa, olisin voinut toki korjata sopan onnetonta tilaa lisäämällä kaapista omasta takaa löytyvää wasabipulveria. Ei vaan tullut silloin mieleen!

Suuren pettymyksen takia arvosanaksi vain 1. Eipä sopassa noin muuten mitään vikaa ollut, perus yum yum settiä ja hyvää (kana)lientä, mutta odotuksiin ja paketin mainokseen nähden todella kehno esitys.

*****

Onneks sain wasabia kuitenkin myös maistuvammassa muodossa, nimittäin Helsinkiläinen Ravintola Aya toimitti loistavat herkkuannokset suoraan suuluukun makuhermoihin. Sijainti myös plussaa, nimittäin mesta sijaitsee aivan rautatieasemaa vastapäätä City centterissä. Om nom!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti