sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Mama Moo nam tok

Tik tok!

Ei mitään tietoa mikä on moo nam tok, mutta onneksi pussin takana oleva suomenkielinen tarra osasi kertoa että kyseessä on "Mama moo nam tok- sianlihan makuinen nuudeli."

Edit: Wikipedian  mukaan Nam tok on a) sana joka tarkoittaa vesiputousta b) nuudelikeitto joka on rikastettu raa'alla sian tai naudan verellä (Om nom!) c) possunlihasalaatti. Täytyy sanoa että vesiputousta lukuunottamatto olen erittäin kiinnostunut aiheesta!


Poikkeuksellisesti tässä pussissa ei lue Mama länsimaisin aakkosin, mutta logon väreistä voi jotain päätellä. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta olin halukas ottamaan selvää.


Yllätyin positiivisesti siitä, että mukana oli iso pussi chiliä, iso pussi öljyä ja tosi iso pussi keittomaustetta! Ja nämäkin tulivat läpinäkyvän pikku pussin sisällä... roskaa, roskaa.


 Lutrattuna kattilaan.


Katsokaas liemen väriä! Juuri tällaisista pidän - vahvaa lientä hyvin maustettua, riittävästi tulisuutta ja hyvää makua, ehdottomasti vuoden parhaimmistoa! Tämä passaa siis juuri niille jotka haluavat tujumpaa nuudelikeittoa eikä laimeita litkuja. Ehdottomasti ostan uudelleenkin kun näihin taas jossain etnisessä liikkeessä törmään!

Arvosana: 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti