tiistai 19. helmikuuta 2013

iMee Tom yumia, hehehee

Taisinpa ostaa Cittarista ihka uuden tuttavuuden, joka iMee (hehehe) mun... mun makuhermojani!


Guuglailin vähän; iMee on Decent Noodles Factoryn kansainvälisesti kaupusteltava merkki. Sama brändi tekee myös Sue sat, Jaya ja Koka nuudeleita. Lisäksi he tarjoavat OEM palveluita eli jos pätäkkää riittää, niin heiltä voi tilata nimikkonuudelit! Blogin tulevaisuus aukenee jo silmissäni.


Mukana tuli ohjeet ja parikin QR koodia (en vaivautunut kokeilemaan, mihin ne olisivat johtaneet, luurista puuttuu lukusofta). Huomioi, että ohjeet on printattu kylkeen "kuivia" nuudeleita ja "nuudelikeittoa" varten. Kuivat nuudelit eroaa lähinnä niin, että liemi valutetaan niistä pois ja nuudeleihin lisätään sen jälkeen vajaa pussillinen mausteita (mitä haaskausta!)


Tuo vaalea maustepussi oli tosi iso! Ja nuudelit olivat tosi hyviä kuivina... Nam nam!


Kuva ei anna oikeutta maustekekomäärälle.


Sopan koostumus oli aavistuksen "kermaisempi", joten sisällysluetteloa lukematta olen aika varma, että mukana oli kookomaito/kerma jauhetta, joka selittää suuren kuivamausteen määrän.

Ja ihan tiedoksi, että nämä nuudelit oli todella hyviä jos suinkin tom yumista tykkää! Tulisuutta oli sopivasti, liemi oli maukasta ja kermaisempaa kuin tavallisessa tom yum paketissa, ja nuudelit mainioita. Ensi kerralla otan näitä mielellänikin enemmän jemmaan kaupasta, jos niitä suinkin siellä yhä on. Onko kukaan muu löytänyt näitä lähimarketeista?

Arvosana: 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti